Activiteiten en evenementen die erg avontuurlijk en actief zijn in de stallen.

 

Paintballen 

Eén van de stallen is omgebouwd tot een paintball parkoer. Hierbij gaat u in twee teams tegen elkaar spelen in een parkoer vol obstakels. Wie als eerst elke speler van het andere team heeft geraakt heeft gewonnen. De teams bestaan uit minimaal 5 spelers en maximaal 15 spelers. Dus…. wie gaat gaat er met de trofee naar huis? (Minimale leeftijd: 16 jaar)


 

Lasergamen

De stal heeft ook een lasergamebaan. Het lasergamen gebeurt in twee teams. Tijdens het lasergamen draagt u een speciaal pak waar het andere team met een lasergeweer op schiet. Wie het andere team het meest heeft geraakt heeft gewonnen. Het is een enorm spannend spel, met veel belevenis. Zeker het proberen waard! Het lasergamen begint elk uur met een nieuwe ronde. U kan elke ronde met meerdere instappen. Om verzekerd te zijn van een plekje kan u vooraf reserveren.


 

Escape room 1888

Tijdens de escape room beleeft u het echte verhaal van Stal ‘t Hooiland. De eerste versie van de stal is namelijk gebouwd rond het jaar 1870 door de boeren Hooiland. Echter kwam er in 1888 een brand in de stal, waardoor zowel de boeren als alle dieren in de stal om zijn gekomen door de hoge vlammen. Tijdens de escape room zal u proberen om binnen 60 minuten de stal te verlaten, voordat het in vlammen opgaat. Misschien komt u er ook nog achter hoe de brand is ontstaan….


 

Bowlen

Stal ‘t Hooiland heeft ook vijf verlichte bowlingbanen met discolichten en muziek waar u gebruik van kan maken. Bowlen blijft een leuk spel voor zowel vrienden, familie als collega’s. Schoenen zijn te huur voor 5 euro per paar. Er kunnen maximaal 6 personen gebruik maken van één bowlingbaan. Tip: Reserveer vooraf de bowlingbaan, zodat u zeker bent van een plekje.


 

4D Bioscoop 

Op het terrein zit een bioscoop waar in de avond films worden afgespeeld. Elke dag worden er andere films afgespeeld die u in de 4D bioscoop kan beleven. De agenda van deze films wordt een maand van te voren bekend gemaakt. Ook hierbij adviseren wij u om te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje. Let op! De 4D bioscoop draait alleen in de avond. Overdag is de bioscoop 2D.


 

Heeft u ook jonge kinderen klik dan hier voor de activiteiten voor kinderen.