Onderstaand zijn de activiteiten en evenementen voor kinderen weergegeven die zich in de stallen bevinden. 

 

Paardenstal voor de kinderen

Bij de paardenstal kunnen kinderen vanaf 6 jaar paardrijden. Hierbij krijgen ze uitleg van een ervaren paardrijdster die uw kind al de tips en tricks leert over het paardrijden. Ook kunnen de kinderen de paarden verzorgen tussen 10:00 en 14:00. In deze tijd kunnen ze de paarden voeren, borstelen en wassen. Voor het paardrijden is geen ervaring nodig. Als u zelf geen spullen voor het paardrijden hebt kan u deze huren voor 10 euro per persoon.  


 

De Klauter-Stal

Zodat kinderen hun energie kunnen kwijtraken is er een Klauter-Stal. In deze Klauter-Stal kunnen kinderen lekker klauteren tussen touwen, poortjes, een ballenbak en andere hindernissen. Een perfecte plek voor uw kinderen om los te gaan. Graag vragen wij u zelf toezicht te houden. (Minimale leeftijd: 4 jaar)


 

De Knutsel-Stal

In de Knutsel-Stal kunnen kinderen van klei hun eigen vormpjes maken. Nadat ze zijn afgebakken kunnen de kinderen hun eigen vormpje ook nog een beschilderen. Later mogen ze hun vormpjes mee naar huis nemen. Wij zien graag wat de kinderen allemaal kunnen maken!


 

2D Bioscoop 

Op het terrein zit een bioscoop waar overdag kinderfilms worden afgespeeld. Elke dag worden er andere films afgespeeld. De agenda van deze films wordt een maand van te voren bekend gemaakt. Wij adviseren u om te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plekje.


 

De kleine lasergame stal

Deze stal heeft een lasergamebaan, maar dan in het klein. Om deze reden kunnen ook de kinderen genieten van een lasergame spel. Het lasergamen gebeurt in twee teams. Tijdens het lasergamen draagt u een speciaal pak waar het andere team met een lasergeweer op schiet. Wie het andere team het meest heeft geraakt heeft gewonnen. Het is een enorm spannend spel, met veel belevenis. Zeker het proberen waard! Het lasergamen begint elk uur met een nieuwe ronde. U kan elke ronde met meerdere instappen. Om verzekerd te zijn van een plekje kan u vooraf reserveren.


 

Klik hier voor meer informatie over de openingstijden van het park.